test
Design & Engineering services

TDE Technologies is een Engineering bedrijf dat CAD Design, Tekenservice en training verzorgt voor de Automotive, Productie Assemblage, Tool Design, Transportsysteem industrie en andere kleinere bedrijven.

Onze engineers zijn ervaren medewerkers die instaan voor kwaliteit en tijdsgebonden resultaten.
TDE Technologies verzorgt binnen de vooropgestelde tijd Engineering Design en Tekenservice voor of bij bedrijven die staan voor productkwaliteit. TDE Technologies biedt tevens een waaier aan CATIA services en training aan via een team van ervaren CATIA specialisten.
TDE Technologies creëert uiteindelijk een perfecte toegevoegde waarde naar zijn klanten.
TDE Technologies ondersteunt de behoeften van kleinere Engineering teams en versterkt hen met CAD en Tekenservice in co-sourcing.
We bieden een persoonlijke relatieband en flexibele opties voor workflow integratie. We bouwen een klantgericht model uit.
We zijn gespecialiseerd in CAD en Tekenwerk voor grote en kleine bedrijven op verschillende vlakken van Engineering.

Nu, meer dan ooit, zijn beperkte Engineering teams verondersteld meer te produceren met minder mankracht. Bepaalde activiteiten kunnen echter zwaar doorwegen zoals: tijdconsumerende voorbereidingen of het uitwerken van bouw of systeem lay-outs, het maken van uitvoeringstekeningen van 3D modellen, het maken van stuklijsten, bill of materials en het behandelen van wijzigingen.
Dit zijn activiteiten die perfect kunnen gerealiseerd worden in samenwerking met een betrouwbare partner.

TDE Technologies levert een flexibele CAD en Tekenservice in CATIA, SolidWorks, AutoCAD en Pro/E. Dit kan gebeuren als een periodieke betrekking binnen een totaal project, of als deelname binnen Uw Engineering team.

Gebruikersnaam :

Paswoord :
>
>
>
TDE TECHNOLOGIES - ANTWERPSESTEENWEG 135 - 9080 Lochristi - BELGIUM

TDE Technologies © 2008