test
Het TDE Technologies team is al voor meer dan 15 jaar werkzaam als een groep binnen de Automotive, Productie Assemblage, Tool Design en Transportsysteem industrie. De Design bureaus zijn gevestigd in België en Frankrijk.

Het team ontwikkelt en bouwt klantgerichte assemblagelijn systemen, machine tools, jigs en fixturen dewelke tijdsgebonden en onder strikte geheimhouding uitgevoerd kunnen worden. Het team levert ook CAD en Tekenservice voor Civil Engineering en Architecten bureaus voor de locale markt.
TDE Technologies heeft een team van mechanical engineers dewelke actief zijn in de bedrijfswereld, tevens zijn we ook uitgerust om alle Design en Teken activiteiten voor de mechnical industrie aan te kunnen. Wanneer U op zoek bent tijdens overdrukke perioden naar een CAD betrouwbare co-sourcing partner buiten het bedrijf, dan is TDE Technologies de juiste keuze. We kunnen bijstaan met:
 
> Tekenen en detaillering
> 3D modeling en samenstellingen
> Legacy data conversie
> Voorbereiding van productie tekeningen
> Stuklijsten en bill of materials
> CATIA V4, CATIA V5, SolidWorks, Pro/E en AutoCAD
U kan ten allen tijde gebruik maken van TDE Technologies co-sourcing CAD services om een efficiënte afwerking van een project binnen de gestelde deadline te realiseren, tevens kan U TDE Technologies aanwenden als back-up office voor het bijstaan van Uw eigen Design team.
We kunnen bijstaan met:
 
> Gebouw/Bouw en systeem lay-outs
> Architectorale tekeningen
> Legacy data conversie
> Structurele Design service voor residentiële
evenals industriële gebouwen
> AutoCAD


TDE TECHNOLOGIES - ANTWERPSESTEENWEG 135 - 9080 Lochristi - BELGIUM

TDE Technologies © 2008